Мечката, нападнала пчелин в Карлово, атакува нови кошери

  • 29 септември 2014 10:50

  • 2097
  • 1
Мечката, нападнала пчелин в Карлово, атакува нови кошери
©

Мечката, която нападна пчелин в карловския квартал Сушица, е атакувала нови кошери на друг собственик, в другия край на квартала. Това съобщи Стоян Иванов, собственик на кошерите от първото нападение, за "Фокус".

По думите му мечката не е влизала в пчелина му след телевизионното заснемане в четвъртък вечер. Това обаче не означава, че се е отказала. Тя просто е преместила зоната си на действие. За това се е оплакал новият потърпевш собственик. Там обаче кошерите са малко и бързо ще свършат, каза Стоян. Затова се очаква тя да се върне при неговите. Досега мечката е унищожила 19 кошера от пчелина на Иванов, остават още около 30 броя.

Предполага се, че мечката не е стръвница, тъй като досега няма данни да е нападала животни. Но и това е допустимо, когато свършат пчелините, смятат стопаните. Седмица преди нападението на кошерите на Стоян, мечката е била на друго място в Карлово, става ясно чак сега. Тогава хората са мислили, че има човешка намеса, без да подозират, че е мечка. Идвала е полиция, която е правила разследване, разказа Стоян.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2097 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.09.29 | 16:18

1
Пуснете я в най-тлъстия кошер - Народното събрание след 5.10...ще има какво да си хапне мечето!!!

Добави коментар

Водещи новини