Петър Волгин: С омраза няма да се реши проблемът в Катуница

  • 30 септември 2011 21:33

  • 1165
  • 2
Петър Волгин: С омраза няма да се реши проблемът в Катуница
© Интернет

Никой от тези хора, които искат да палят и трошат в протестите не се сети, че през тези 20 години тези, които окрадоха държавата са чистокръвни българи, каза Петър Волгин, журналист в предаването „Панорама“ на БНТ.

Неговата позиция е, че е крайно време да си кажем, че тези протести не са на гражданското общество, а насочване на агресията към слабите – циганите.

Всички хора трябва да знаят, че когато има проблем не се решава с крясъци, а се решава с действие, но с насилие и омраза няма как да се реши и сегашния проблем.

Последвайте канала на

1165 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
.

2011.10.03 | 15:01

2
Много хора, за съжаление, като другаря волгин, живеят в някакъв техен си виртуален свят, придвижват се от вкъщи до офиса и обратно в къщи или евентуално ако се отбият в някой луксозен ресторант да хапнат и въобще не са наясно с действителността в държавата...или всичко това е поредния опит за промиване на мозъци

2011.10.03 | 15:01

1
волгин, първо премини през една (евентуално твоя) синовна смърт, ПА СЛЕД ТОВА ПУСКАЙ ДИМ НАД ВОДАТА! Прекалено много си интеуегентен, за да си адекватен и съпричастен към Човешка болка! Глупак-получовек-двойник си ти, боклук!

Добави коментар

Водещи новини