Бисер Киров: Дъщеря ми се бори 3 години с рака, мислехме, че е победила (обновена)

  • 15 септември 2014 19:48

  • 9714
  • 2
Бисер Киров: Дъщеря ми се бори 3 години с рака, мислехме, че е победила (обновена)
©

“Това бе тежка борба с една тежка болест, която смятахме, че дъщеря ми може да превъзмогне. Но тя се оказа по-силна. Тя се бори от 3 години, но всичко бе в рамките на нормалното и мислехме, че е победила болестта. И че ще ѝ се размине. Тя си отиде буквално за три дни”, заяви пред "24 часа" Бисер Киров.

На 13 септември сутринта в Берлин почина дъщерята на Бисер Киров – Венциноса фон Койдел на 42 години. Това написа самият легендарен певец до журналист от “24 часа”.

“Бил е при нея вечерта, сутринта тя си отишла. Без агонии, без дълги раздели...”, пояснява бащата.

Бисер Киров и съпругата му Митка летят още същия ден и вечерта са в дома ѝ, но нея вече я няма.

“Изпратих до вестника тази информация, за да знаят нейните приятели от гимназията, че Венциноса си отиде”, каза от дома ѝ в Берлин скърбящият ѝ баща.

“Още не знаем кога и къде да е погребението. При всички случаи ще бъде в България в събота или в неделя. Или в София, или в Чокмаково, още не сме го решили”, сподели Киров.

В България за последно Венциноса е била преди 3-4 месеца. В четвъртък семейството ѝ планира да пристигне с ковчега в България.

Венциноса е възпитаничка на НГДЕК - София, на Хумболтовия университет Берлин и МУ “С. Ю. Витте” - Москва. Дъщерята на певеца имаше широки професионални интереси - продуцент, художник, инсталатор артист, юрист, полиглот.

Последвайте канала на

9714 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.07 | 23:10

2
Е това е друго рак е имало.Защото в новината за смъртта и не пишеше.Лека и пръст!

2016.11.07 | 23:09

1
Мъчно ми е за дечицата. Толкова малки да останат сирачета. Съболезнования на близките!

Добави коментар

Водещи новини