Борисов: Кирил Рашков е разработван 15 дена преди инцидента в Катуница

  • 28 септември 2011 20:29

  • 1865
  • 5
Борисов: Кирил Рашков е разработван 15 дена преди инцидента в Катуница
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че ако арестуваният Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от е нарушил закона, ще отговаря за това, предаде БНР.

В Димитровград Борисов каза, че отговаря на смутителите на реда със строежи на пречиствателни станции, детски градини и пътища.


Кирил Рашков е бил разработван от полицията 15 дни преди да се случат събитията в Катуница, каза премиерът. Всеки ден зад нас виждате какво остава. Ние ще я градим България, ако искат да я рушат - да я рушат. Всеки, който наруши закона, е прибран и са му повдигнати обвинения. Сега помолих вашите колеги, медиите, да отидат да видят, че още преди 15 дни са започнали тези мероприятия по него и ако не беше се случило това, просто нямаше да му обърнете внимание, че са арестувани сега, заяви Борисов.


Министър-председателят откри близо 30-километрова третокласна пътна мрежа на стойност над 15 милиона лева, която се намира на територията на Хасково и Кърджали. Той подчерта, че в условията на най-тежка криза, в която виждате светът се тресе, ние строим и пускаме в експлоатация повече, отколкото от 30 години не са пипани тези пътища. Огромни усилия на много хора и всичко това със съфинансирането на 80% от ЕС. Тези пари преди две години бяха спрени. Сега с тези пари и с нашите 20%, които финансираме, се получава това, което виждате. С АМ „Марица" аз съм убеден, че този регион ще стане много, много хубав. Съжалявам, че за Северна България толкова време е загубено. До 2 г. с „Марица" и „Тракия", с жп линията, която правим, бързата Пловдив - Свиленград, този регион ще стане много, много привлекателен за инвестиции".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1865 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.09.29 | 20:06

5
Брей, какФо странно съФпадение, то вярно ще се окаже, че нашата полиция ни пази!!! От "цар" Киро ни е пазила, бе братя Българи, цели 15 дена преди убийството в Катуница ни е пазила! Браво БокоФ, браво ЦветкоФ, еФФалла! ДаФайте се така, приФискайте ги тези мръсни маФЮоти!-)))))))))))))))))

2011.09.28 | 23:15

1
Даааа ти кажем бате при Костов беАме най-пазени щот той си бе цигАанин ве бате. нииикАакви проблеми ша знайш... Сега бият и едните и другите. Бой оправя довреме после се връща...
aibou

2011.09.29 | 20:06

4
Бойко, що на лъжеш?Ако работеха по него,бай мангал със сигурност щеше да знае,и със сигурност нямаше да убие ......
GOGO

2011.09.29 | 20:06

3
ABE, BOIKO 6TO NE MI LAPNE6 MAZNIQ KUR... DOLEN LAJEC SI KATO GOCE I SERGEI PUTKATA..., 6TO GI SLU6A6 KAKWO DA GOWORI6, NALI NE SI TOLKOVA PROSTO MOM4E...AAAAA EBA VI SE MAIKATA MAI NE6TO.....
yoyo

2011.09.29 | 20:06

2
Абсолютна лъжа. Пример за това как политиците гледат на населението - като на дечица от предучилищна, които е лесно да метнеш. Дори и да е имало проверка, някой е трябвало да каже на Борисов, че обявяването й сега ще прозвучи изкуствено. Ама де акъл, само алчност остана.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини