От СДВР обещаха засилено полицейско присъствие около училищата през цялата година (видео)

  • 08 септември 2014 11:42

  • 1423
  • 0
От СДВР обещаха засилено полицейско присъствие около училищата през цялата година (видео)
©

Точно една седмица преди да бъде открита официално новата учебна година от СДВР заявиха, че са готови с превантивните мерки за опазване на обществения ред и спазването на правилата за движение в районите на детските градини и училищата, предаде репортер на Novini.bg.

До този момент органите на реда са провели срещи с кметовете на всички столични общини и с 226 директора на учебни заведения. На 15 септември около 500 служители на реда ще следят за спазването на правилата на движение около училищата. Всички пешеходни пътеки, маркировки и светлинни сигнализации ще бъдат готови, казаха още от СДВР.

През цялата учебна година в пиковите часове, ще има засилено полицейско присъствие край учебните сгради. На 10 септември ще се проведе работна среща между органите на реда и всички охранители в училищата. На тази среща ще бъде уточнен пропусквателния режим и сигнално-охранителната дейност. Взети са всички превантивни мерки, за да се провежда борба с наркодилърите около училищата, похвалиха се още от СДВР.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1423 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини