Откриваме детски градини, госпожо!

  • 28 септември 2011 10:31

  • 1158
  • 2
Откриваме детски градини, госпожо!
©

На въпрос на Илиана Беновска от Радио К2" към министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г как ефективно ще реши кризата в Катуница, Борисов отговори: "Откриваме детски градини, госпожо!".

Беновска попита дали Катуница ще се отрази на предизборната кампания на ГЕРБ, министър-председателят отговори категорично :"Не!" и влезе в колата си.

Борисов си тръгна така внезапно, както и внезапно дойде на мероприятието на г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, кмет и кандидат за кмет на София от ГЕРБ на откриването на реновирана детска градина в столичния квартал Банишора.

Последвайте канала на

1158 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.08.15 | 19:07

2
Надай се, к*ре, на пияни жени! Отвратително е Боко да продължава да афишира загрижеността си за изборите ПОВЕЧЕ отколкото тревожната дестабилизация на вътрешнополитическата обстановка в страната, създаваща заплаха за националната сигурност на страната. Отвратително е бездушното му поведение и тношение към трагедията на хората от Катуница!!!

2011.10.02 | 16:17

1
Надай се, к*ре, на пияни жени! Отвратително е Боко да продължава да афишира загрижеността си за изборите ПОВЕЧЕ отколкото тревожната дестабилизация на вътрешнополитическата обстановка в страната, създъвъщъ заплаха за националната сигурност на страната. Отвратително е бездушното му поведение и тношение към трагедията на хората от Катуница!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини