Срив на цените на проститутките от "Скобата"

  • 14 август 2014 07:07

  • 4985
  • 0
Срив на цените на проститутките от "Скобата"
©

"Дори и в най-големите жеги, когато по улиците на града рядко вървят хора, проститутките на "Скобата" (така наричат пиацата в района на монумента "Скобелева майка"- б.а.) не се прибират, дежурят и махат на колите. Кризата за нас не е преминала, защото постоянно свалят цените да привличат клиенти", разказват техни колежки от бранша, които се преместили на други пиаци.

"Нас не ни водят по адреси, нито ни плащат по 100-200 евро на вечер като на луксозните ни колежки. Да изкараме по 20 лв. на сеанс е достатъчно. Много заминаха за чужбина, където вадят добри пари, но ние останахме, защото нямахме спестени средства да заминем", обяснява 28-годишната Танка, която е дошла от Монтана. Тя иска да се премести в София, защото в Пловдив от ден на ден клиентелата намалявала.

Полицията редовно прави акции на "Скобелева майка", пише протоколи и праща на съд жриците за дребно хулиганство. Съдът глобява проститутките, но не след дълго те се връщат на "работните си места".

Преди време жрици от "Скобата" първи поставиха въпроса за създаване на техен синдикат в България, но после се отказаха от идеята. Повечето от инициаторките заминаха зад граница.

"Каквото и да става, все трябва да се измисли нещо да привличаме клиенти. Засега намаляваме цените - стандартният секс варира от 4 до 20 лв., зависи какво иска клиентът. Най-евтино е, когато сме в колата. Да имаш покрив над главата за секс се случва рядко. Най-често сме по храстите", обяснява млада жена.

Нейни колежки са притеснени, защото цените на платената любов може да се сринат до тарифите от соцвреме - 1,50 лв. за френска любов и 2 лв. за стандартен секс.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4985 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини