Кристалина Георгиева е в Мизия на рождения си ден (видео)

  • 13 август 2014 14:21

  • 1927
  • 2
Кристалина Георгиева е в Мизия на рождения си ден (видео)
© Булфото

Еврокомисарят Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и министърът на вътрешните работи Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен са в Мизия, за да се запознаят на място със щетите от наводнението. Днес тя има рожден ден и беше поздравена от кмета на града Виолин Крушовенски. В момента те участват в заседание, съвместно с местната власт. Очаква се след това да дадат изявление.

Повече от 190 доброволци помагат от днес на пострадалите жители от наводнението в Мизия. Това съобщи старши комисар Васил Василев, ръководител на кризисния щаб в наводнения град.

В града обстановката постепенно се нормализира, вече са достъпни и почистени цялата улична инфраструктура, както и 70/100 от засегнатите частни имоти, посочи старши комисар Василев. Работата на спасителните екипи е съсредоточена в най-ниските три квартала на Мизия, в които все още има наводнени къщи и дворове. Продължава работата на екипи на Областната дирекция по безопасност на храните и Регионалната здравна инспекция във Враца за извозване на удавени животни и дезинфекция на почистените стопански дворове и къщи.

Тази вечер ще бъде извършена първата обработка срещу комари в наводнения град. Комисия на общината и доброволци от Университета по архитектура, строителство и геодезия оценяват щетите по сградите. Експертната комисия в града обхожда пострадалите къщи и отбелязва тези, които трябва да бъдат съборени. В Мизия поетапно се доставят фургони за пострадалите хора, които няма да могат да се върнат по домовете си. Няма обявен терен за разполагане на фургони в града.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1927 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.14 | 11:00

2
МАЙКАИСКАПАНАДАЙБАНАТАЯКРИСТАЛИНА ! Защо ли я е родила тая предателка и лъжкиня ! ВРЕДНА за българите и БЪЛГАРИЯ !
ДА

2014.08.13 | 16:37

1
само с повдигане на вежди работа не се върши нагушена...

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини