Цонева: Нямам нищо общо с Иван Костов и КТБ. Ще съдя Яне Янев (видео)

  • 13 август 2014 08:53

  • 1851
  • 1
Цонева: Нямам нищо общо с Иван Костов и КТБ. Ще съдя Яне Янев (видео)
©

„Върху мен и „Протестна мрежа” отново са стоварени медийните бухалки. Очаквам Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, да предостави факти и документи по отношение на твърденията си, че взимам някакви суми от политици, за да бъда адвокат в публичното пространство на техните тези. Това трябва да бъде направено още днес. В противен случай неговата акция е прасто акция „Бухалка”.

Това заяви за „Здравей, България” по Нова телевизия Антоанета Цонева от Институтът за развитие на публичната среда. Изказването й идва по повод твърденията на лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, публикувани на страниците на в. „Монитор”.

Политикът призовава прокуратурата да провери финансирането на „Протестна мрежа” и твърди, че Институтът за развитие на публичната среда, за който работи Антоанета Цонева, се финансира от „Америка за България”. Той пита и какви са взаимоотношенията на Цонева с Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и КТБ.

По думите на Цонева е абсурдно да има някаква връзка между нея, Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и КТБ и заплаши, че заради тези обвинения двамата с Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, ще се срещнат в съда.

Цонева обяви още: „В този служебен кабинет не съм получавала покана да заемам позиция на министър без портфейл, свързан с изборите, с оглед на това, че веднъж вече съм отказвала такъв пост”.

Тя сподели, че на среща с премиера Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска миналия четвъртък тя е потвърдила своята позиция да не заема високи държавни постове.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1851 1

Коментари 1

Добави коментар

2014.08.13 | 13:49

1
всички, които сутрин, обед и вечер се изявявате по тв, сте платени, ама много от някого, за да говорите това, което трябва да кажете, но кой ли ви слуша и вярва?!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини