Пращат психолози от ВМА в Мизия

  • 08 август 2014 11:41

  • 1040
  • 0
Пращат психолози от ВМА в Мизия
© Булфото

След като се запозна със ситуацията в Мизия министърът на здравеопазването д-р Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност  се ангажира с помощ за бедстващото население, съобщиха от здравното министерство.

Министър Ненков е разпоредил в рамките на днешния ден на жителите на град Мизия да бъдат доставени ръкавици, маски и дезинфектанти.

В населеното място ще бъдат изпратени психолози от ВМА, които да работят с гражданите на бедстващия регион.

В Мизия министър Ненков се срещна с кмета на града – Виолин Крушовенски, както и със старши комисар Васил Василев, зам.-директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. На срещата бяха обсъдени предприетите до момента мерки и беше постигнато съгласие за последващо междуинституционално сътрудничество.

Към момента продължава поетапното отводняване на града, като същевременно тече и настаняване на хората в отводнените вече жилища.

Министерство на здравеопазването Ви информира, че към момента екипите на ЦСМП, обслужващи района, са обезпечени с необходимите лекарствени продукти.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1040 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини