31 страни заявиха участие в Есенния панаир на Пловдив

  • 31 юли 2014 14:53

  • 771
  • 0
31 страни заявиха участие в Есенния панаир на Пловдив
©

Чуждестранният бизнес засилва интереса си към България като пазар за внос на технологии и техника - това и е една от тенденциите на предстоящия Международен технически панаир в Пловдив, който ще се състои от 29 септември до 4 октомври 2014 г., съобщиха от изложбения център.

Досега в изложението участието си са заявили компании от 31 държави. Официално присъствие ще има Австрия, а колективни - Германия, Италия, Словакия, Чехия.

Фирми, които имат нови продукти, са тук заради шанса да ги покажат пред представители на повече от 30 страни, да се съпоставят с конкурентите си и да намерят нови клиенти, коментира Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на "Международен панаир Пловдив", цитиран от БТА. Той оценява предстоящото изложение като много добро на фона на общия спад на интереса към панаирите в Югоизточна Европа.

В съпътстващата програма на есенното изложение са планирани делови събития, посветени на индустриалното развитие, на машиностроенето, енергетиката и други отрасли. За първи път ще се състои Европейски минен бизнес форум.

Последвайте канала на

771 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини