Лили Иванова пак иска чрез измама да се сдобие с имот

  • 21 септември 2011 09:59

  • 4979
  • 4
Лили Иванова пак иска чрез измама да се сдобие с имот
©

Лили си набелязала красива стара къща, която се намира в двора на нейната кооперация на ул.”Оборище”, пише “Всеки ден”.


Старото здание на повече от век е в много лошо състояние и прилича на съборетина. Заради това Лили настоявала за значителна отстъпка в цената. Схлупената къщурка в центъра на София не се харесва само на нея. Тя привлича и вниманието на олигарха Георг Цветански. Той е собственик и на други имоти в махалата, макар да предпочита своя лондонски дом.


Иванова дори измислила и допълнителна уловка. Тя отново развива версията, че ще прави детска школа. Точно преди 10 години певицата успя да си уреди имот от тогавашния кмет Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра апартамент в “Лозенец” за офис с това миловидно обяснение.

Престижното жилище звездата закупи срещу 31000 лв. от скандалната фирма “Софийски имоти”. Само данъчната оценка на имота тогава беше 72000 лева, а пазарната тогава двойно по-голяма. След като години наред използва помещението не за детска школа, а за свой офис.

После певицата го препродаде доста по-изгодно точно преди големия срив на цените.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4979 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.12.01 | 14:48

4
Законите са еднакви за всички, ако бедните успяват да съберат през целият си живот за една панелна гарсионерка, защо на други да се правят подаръци от държавните имоти, собственост на всички българи. Аз не съм съгласен!
всичко е бизнес

2011.09.23 | 22:40

3
Тя ще живее колкото орлите.Дайте и къщата безплатно,после ще я ползвате като музей.
..

2011.09.21 | 16:55

1
И как я измислихте такава простотия, не остана ли по кого да си изливате злобата, че почнахте Лили? Тоя вестник "Всеки ден" е като списание за научна фантастика, винаги новините са супер нереални и без никакви доказателства.. ако живеехме в нормална държава щяха да им скъсат гъза от дела.

2011.09.21 | 16:55

2
Абе може и да си прав(а) за вестника, но е вероятно тази информация да е истина, щом става дума за Лили Иванова. Това, че е титулувана за ''прима'' не я прави автоматично почтен човек, напротив ... с годините е доказала колко подъл, неблагодарен и алчен човек е тя ! И къде се е засилила да трупа имоти и пари ? На децата си ли ще ги остави или ще ги носи в гробищата ??? Колкото и жестоко да звучи - дните и са преброени !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини