Министерство на земеделието раздава безполезни ваучери на фермери

  • 22 юли 2014 07:51

  • 1253
  • 1
Министерство на земеделието раздава безполезни ваучери на фермери
©

Министерството на земеделието и храните отчита, че е раздало милиони на земеделците под формата на ваучери за гориво, но всъщност това са само хартийки, защото нито една бензиностанция не ги приема, стана ясно от репортаж в сутрешния блок на Нова телевизия.

Много от хората, които имат право на по-евтино гориво вече имат от ваучерите, но не могат да ги използват, защото търговците на горива не са сигурни дали предоставеният им лист е истински или не.

Според представител на браншовата им организация, истинността на документа става ясен едва след като той бъде представен в Агенция „Митници” и ако се окаже фалшив, цялата загуба остава за тях.

„Царят дава, пъдарят не дава”, коментира положението фермер.

Така единственото, което остава на фермерите, е да сложат ваучерите в рамка, защото едва ли някой ще им даде гориво срещу тях.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1253 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.07.01 | 00:50

1
това се е истина и няма кой да ни даде гориво и има толкова писане в разни дневници ние да работим или да пишем или да си наемаме счетоводител което ще ни излезе доста евтино да си ходи вече това правителсво и да не се връща повече тази крадлива коалиция

Добави коментар

Водещи новини