32 осиновени кучета от приюта в Русе за месец

  • 16 юли 2014 09:48

  • 1863
  • 2
32 осиновени кучета от приюта в Русе за месец
©

Положени и ремонтирани са тротоарни части по 19 улици в града, отчитат за юни от ОП "Комунални дейности". Положени са 1153.19 кв.м. хоризонтална пътна маркировка. Изработени са 42 бр. пътни знаци със скоби за закрепване; 62 бр. стойки за пътни знаци; 12 бр. указателни знаци по спирки и 32 бр. антипаркингови сфери. Изработени, монтирани и ремонтирани са: стандартен тръбен парапет, антипаркингови стълбчета, сфери и изкуствени неравности.

Подменени са дефектирали лампи по ниски и високи светофарни секции, отремонтирани са светофарни секции и са изработени нови пешеходни светодиодни броячи.

Извършени са заваръчно монтажни дейности по бул. „Цар Освободител“, бул. „Липник“, ул. „Братя Обретенови“, ул. „Борисова“ и ул. „Николаевска“, в кв.“Дружба“ и кв.“Чародейка“.

Подменени са повредени кабели и осветителни тела. Извършени са периодични проверки в подлезите по бул. “България“ и „П.Караминчев“ и са отстранени възникнали повреди.

Осигурено е ел.захранване за различни събития на площад „Свобода“, Лесопарк Липник, бул.“Придунавски“ и др.

Отстранени са повреди в селища от Община Русе – с.Просена, кв.Средна кула, кв.Долапите, с.Червена вода, с.Семерджиево, с.Сандрово.

В изпълнение на Програмата за намаляване популацията на бездомните кучета на Община Русе през месец юни в приюта са настанени общо 102 кучета и 6 котки, а осиновени от граждани са 32 кучета.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1863 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.07.17 | 03:13

2
Има и едно прасенце за осиновяване, името му е Дилянчо, много е лакомо, обича да лапа банки и други такива.
пазете кучета котки крави магарета

2014.07.16 | 21:57

1
на снимката куче с е моли кажете да не ни скопяват няма кой да се бори срещу опасни престъпници проникващи през измеренията..

Добави коментар

Водещи новини