Лекарите излизат на предупредителен протест

  • 11 юли 2014 07:55

  • 1153
  • 3
Лекарите излизат на предупредителен протест
©

Лекарите излизат на предупредителен протест. Причината е сериозният недостиг в бюджета на Здравната каса и липсата на яснота кога и дали въобще ще бъдат актуализирани парите за здраве, информира НТВ.

Медиците заплашиха и с оставки, ако до вторник няма окончателен ангажимент от страна на правителството в полза на актуализацията. На този фон и от ГЕРБ обявиха, че за пореден път ще бойкотират заседанието на народното събрание, ако до днес правителството не представи проект за актуализацията на бюджета на касата.

Протестът на медиците започва в 12 часа и ще продължи половин час.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1153 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Колос

2014.07.12 | 15:01

3
И защо не беше публикувано мнението ми за продажните и небрежни български лекари? Защото не е вярно ли? защото има някой лекар, осъден в България за това, че е почернил дадено семейство? Или защото на вас не ви се е налагало да бутате двайсетолевки д джобовете на белите им престилки? И пак да не получавате адекватна медицинска помощ?
АНОНИМЕН

2014.07.12 | 15:01

2
ТОВА Е РАБОТА НА БОЙКО БОРИСОВ,КОЙТО ВОДИ ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.
kostadin

2014.07.11 | 09:21

1
prez taia godina kradoha kato za posledno da davat ostavki i na borsata s malki izkyuchenia e siva masa kachestvoto otdavna zamina vkarvase elektronnata karta kakto e v istins kite darjavi ne im iznasia nemoje da barunkat i da nema nashi firmi da idat pri gerb da si potarsat otkradnatite pari dogava si kyuteha

Добави коментар

Водещи новини