„Фейсбук" изтри профила на Антоанета Цонева

  • 08 юли 2014 07:23

  • 2718
  • 4
„Фейсбук" изтри профила на Антоанета Цонева
©

Социалната мрежа „Фейсбук" изтри профила на шефката на Института за развитие на публичната среда Антоанета Цонева, след като е бил докладван като враждебен. Тя бе сред лицата на протестърите и често използваше профила си за призиви и коментари, пише "Монитор".


Цонева вече е започнала процедура по верифициране и възстановяване на страницата си във „Фейсбук". Междувременно обаче си е направила нова с името Антоанета Димитрова, за да не губи възможностите си за публикуване на позиции в мрежата. В новия си профил тя вече се похвали, че отива на протеста, който посрещна руския външен министър Сергей Лавров при посещението му у нас вчера. Сред възстановените приятелства на Цонева в социалната мрежа е това с олигарха Иво Прокопиев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2718 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.03.30 | 18:00

4
Колко пъти сме докладвали профили с откровено враждебно за България съдържание!?!?! Има фейсбук страница наречена "Турска република България" и още няколко такива, които слагат полумесеца и звездата върху българска територия, пишат само на турски език и припомнят на всички четящи за така наречения "възродителен процес" и колко нещастни са се чувствали, но нито дума за 500 години колене, бесене и мъчения за българския народ. Докладвали сме тези страници многократно, но Фейсбук така и не ги изтри. За това си мисля, че този път Държавата или което там е овластено от държавата е взела мерки да неутрализира тази протестърка. Жалко, че се борят само срещу партийните си врагове и така нехаят за вредите спрямо народа и България!
Я па таа!

2015.03.30 | 17:59

3
И кой ли и чете публикациите в профилите и??? Сигурно останалите 14 малоумници. Вече ги знаем за кого работят и не ни изненадват нито ни влияят с глупотевините си.

2015.03.30 | 17:59

2
Лавров е Виновен !!! Той е казал- Делнете профила на тази малоумна стара бляд.
hh

2015.03.30 | 17:59

1
Голем Праз ! Аз един път питах Меглена Кунева защо спря блоковете на АЕЦ Козлодуй, и изтриха и моя профил, и на жена ми.

Добави коментар

Водещи новини