Жега: Термометърът в Ловеч и Сандански удари 33 градуса

  • 18 септември 2011 20:55

  • 969
  • 0
Жега: Термометърът в Ловеч и Сандански удари 33 градуса
©

В Ловеч и Сандански днес е било най-топло, съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН. И на двете места са измерени 33 градуса, но не са регистрирани рекорди.

Времето утре ще е преобладаващо слънчево и топло. През нощта по-значителна облачност, предимно средна и висока, ще има над Северна България. Над останалата част от страната ще бъде ясно. Минимални температури, в повечето места, между 15 и 20°, в София около 16°. Повече облаци утре ще има над Североизточна България, а след обяд над планинските райони, но почти без валеж. Сутринта на места в низините, главно над Южна България, ще има намалена видимост. Ще бъде ветровито – ще духа слаб, в Източна България и Дунавската равнина умерен източен вятър. Максимални температури от 24-25° в източните райони до 31-32° в западните. В София около 28°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, но ветровито. Ще духа умерен източен вятър. Максимални температури 24-25°, температурата на морската вода е от 22° в Шабла до 24° в Бургас.

Последвайте канала на

Novini.bg
969 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини