Бойко Борисов: Ако ме дразните ще подпиша за шистовия газ!

  • 18 септември 2011 15:37

  • 3804
  • 14
Бойко Борисов: Ако ме дразните ще подпиша за шистовия газ!
© Интернет

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова и кметът на Добрич Детелина Николова откриха обновената пешеходна зона на града и новото футболно игрище.По време на церемонията група граждани с плакати против добива на шистов газ в България предизвикаха коментар отстрана на премиера. Той припомни, че преди няколко дни се е срещнал с противниците на добива на шистов газ и заедно с двама министри е обяснил всичко, което се прави и което гарантира безопасността на процеса. Борисов обвини протестиращите, че изпълняват партийни повели и се закани, че ако това продължи „ще подпишем на инат".

„Многократно съм казвал, че инфраструктурата на една държава я прави привлекателна и за децата ни, които са напуснали България, и за инвеститорите. Съжалявам, че в 21 век трябва да обяснявам, че инфраструктурата е нещо, което е най-важно", заяви премиерът и подчерта, че пътищата, екологията и инфраструктурата са залогът за успех на една държава.
 

„Днес е един различен ден за Добрич. Различен, защото след повече от 30 години ние успяхме да променим лицето на нашия град. Благодаря на колегите ми, на изпълнителите на проекта и на вас - гражданите, че ни подкрепяхте, за да се случи това днес", заяви от своя страна кметът Детелина Николова.

Министър Лиляна Павлова подчерта, че това е изключително важен проект за развитието на потенциала на града. „Това е само началото, предстоят сериозни инвестиции. В следващите години, с подкрепата МРРБ, ще се работи за европейския облик на Добрич. Това е нужно, за да се развие туризмът и инфраструктурата, да бъдат привлечени повече инвестиции, да променим града, за да живеят добричлии по много по-добър начин", каза министър Павлова. Тя заяви, че поема като министър ангажимент Добрич да бъде ключов регион, към който ще се насочат европейските средства през следващия програмен период на ЕС, така че пътната инфраструктура на региона да отвори вратите на България и да се постигне едно по-добро европейско развитие.



Ремонтът на централната зона на Добрич е финансиран по ОП"Регионално развитие". Проектът е на стойност 5 млн.лева. Подновена е настилката по пешеходната зона, изградени са детски площадки, разширени са зелените площи, поставено е ново улично осветление, обособена е велоалея и кътове за отдих. В новото футболно игрище с изкуствена тревна настилка, което се намира между зала "Добротица" и стадиона, са вложени 700 000 лева.

Последвайте канала на

Novini.bg
3804 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Kiril

2011.10.07 | 15:13

14
Смехотворно е подобно изказване на министър председател, просто няма смисъл да се коментира...
123

2011.10.07 | 15:12

12
Еба*ти и примиера!!!!!!!!Такъв човек ли избрахме ?Щял да подпише на инат..баси смешника! подпише ли цяла България ще бъде обречена................и тая простотия с магистралите хахахахах.. да видим след години ще има ли кой да кара по тези магистрали
долу бойко

2011.10.07 | 15:12

13
съгласен съм,по-прост човек не е бил начело на държава във европа но вече не е смешно хората изглеждат зомбирани от него а живота става все по труден във всякакъв аспект а тази полу-мутра полу-пожарникар не се спира
tyrytr

2011.09.21 | 20:50

11
6tosi nebie6 patrona na inat.bokluk gaden.
зарадван

2011.09.21 | 20:50

10
почна да открива и пешеходни пътеки скоро ше почне и боядисани къщи
бахти

2011.09.21 | 20:50

9
Бойко Борисов: Ако ме дразните ще подпиша за шистовия газ!- Нали е БЕЗОПАСНО бе , ЗАЩО ни плаши с това този селяндурин.
nedovolen

2011.09.21 | 20:50

8
eto tova e liceto na na6ata politika ''6te podpi6a na inat''. Na inat pravqt samo magaretata pak nie naroda ne mislim 4e sme karuca 4e da na upravlqvat na inat .
selqnina bez koleloto

2011.09.21 | 20:50

7
A dali ve4e ne e podpisal ? i sega si t1rsi opravdanie, toest te me draznqt az podpisax demek izmivane na racete,I izob6to znaeli toq zakvo ide re4?!?

2011.09.21 | 20:49

6
Затова скоро казах, че тоя тъпир и Цецо-крадецо трябва да ги скрият някъде до изборите, ако искат да спечелят ! То не беше лош генетичен материал, то не беше кучета, сега ни заплашва с шистов газ... какво следва г-н демократичен, антикомунистичен премиер ??? ... Атомна бомба ако ви дразним ? Или масов разстрел на стадионите ??? И да мразиш комунистите, след Боко започваш да ги харесваш !

2011.09.21 | 20:49

5
Типично по боковски. Боко явно си е повярвал, че може да се държи като невъзпитан гамен, когато води диалог с нацията. Боко, НИКОЙ политик, па бил той и гербар, не е по-голям от народа, за да му се заканваш като някой селски текезесар! Българи, добре си помислете какви "демократи" от ГЕРБ ни управлят сега! А Боко трябва наистина да се извини, но не защото Серж е казал така, а защото елементарното възпитание го изисква - иначе репликата на боко за матрияла ще се отнася май само за него! VOX POPOLI, VOX DEI!
bezvina

2011.09.21 | 20:49

4
И като подпишат ни децата, ни инвеститорите ще се върнат. Ще си карат по двайсет километровата магистрала на спокойствие без никой да ги дразни.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини