Българската хранителна банка събира дарения от трайни хранителни продукти

  • 03 юли 2014 11:51

  • 878
  • 2
Българската хранителна банка събира дарения от трайни хранителни продукти
©

Българската хранителна банка събира до 6-и юли трайни хранителни продукти, които да предостави на пострадалите от наводненията. Това съобщи пред БНР изпълнителният директор на Българската хранителна банка Цанка Миланова.

Средствата се събират в магазините на веригата "Карфур".

Всеки българин, който е съпричастен, може да откликне, а Хранителната банка се ангажира да предостави на нуждаещите се в региона на Добрич и Варна. Даренията могат да се напарвят в 3-те хипермаркета в София, Варна, Русе, Бургас, Пловдив, Стара Загора и Плевен, обясни Миланова.

Храните ще се разпределят съместно с местни неправителствени организации и общинските служби.

"Ние гаратираме, че ще доставим безопасна храна. Не сме си поставяли количествени очаквания. Кампанията е в национален мащаб и съм убедена, че можем да очакваме значими количества храна за пострадалите от наводненията в Добрич и Варна", коментира още тя.
 

Последвайте канала на

878 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.07.03 | 23:09

1
Да , ама това не променя факта , че гербаджийският уродлив водач Борисов , който уби подлагайки на геноцид майка ми , баша ми , хиляди българи и освен параноик е мутроидиот , тиква , к,урва, лъжец, крадец, сикаджия , бандит, простак , тюфлек , фалшификатор , мързеливец , глупак , тъпанар ,чалгаджия и ПОЗОР за България ! Айде при Мишо Бирата !САМО ВОЛЕН ! АТАКААА !

2014.07.03 | 23:09

2
Брато,ти си малоумен ве! Гледам те навсякъде пишеш едни и същи глупости.Ти не разбра ли че Болния ти шеф,прави свирчоци под път и над път? До ония ден беше в москва,сега лапа на доганя и тъй! Мине2чия...

Добави коментар

Водещи новини