Пътищата са сухи

  • 18 септември 2011 07:34

  • 581
  • 0
Пътищата са сухи
© булфото

Пътните настилки в страната и на автомагистралите „Люлин”, „Тракия”, „Хемус” и „Марица” са сухи, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”.

За изграждане на пътен възел на автомагистрала „Тракия” е въведена ремонтна организация на движението при изхода за Стара Загора.
Днес се провежда осмият етап от колоездачната обиколка на България Пирдоп-Тетевен, 142 километра. За времето от 13,30 до приключване на етапа в центъра на Тетевен около 17,15 часа поетапно ще бъде спирано движението на всички пътни превозни средства с цел преминаване на участниците по маршрута на състезанието град Пирдоп, село Антон, разклона за Копривщица, град Клисура, село Розино, село Кърнаре, Беклемето, село Балканец, разклона за Троян, село Терзийско, село Шипково, Рибарица, град Тетевен.

Все още са затворени проходите Твърдица – Елена, Етрополе – Златица и Дюлински за товарни автомобили.
Опасност от падащи камъни има в Искърското и Кресненското дефилета, в Прохода на републиката, Троян - Кърнаре, в местността Боаза на пътя София - Варна, по пътя София - Самоков и Мездра - Ботевград.

Въведени са следните ограничения: забранено е преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 10 тона през проходите Шипка, Вратник, Петрохан и по пътя Слънчев бряг – Бургас, а над 20 тона - през Айтоски проход.

Последвайте канала на

581 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини