Чикагото: Акцията срещу мен е изцяло на политическа основа

  • 01 юли 2014 11:06

  • 1167
  • 1
Чикагото: Акцията срещу мен е изцяло на политическа основа
©

Акцията срещу мен е изцяло на политическа основа, тъй като аз и екипът, който сме изградили, сме най-големият опонент на политическото статукво в момента.

Това заяви първият задържан за банковите атаки Венцислав Ангелов-Чикагото пред Дарик. По думите му ДАНС му е направил сериозен психологически профил, а акцията е имала за цел да го сплаши. „Лежал съм в кипърски затвор, докато ме разследваха за наркотрафик. Справих се с тяхната корумпирана система, няма да ме уплашат и сега”, заяви той, и добави, че няма присъда, която да е изтърпявал в България. Ангелов предупреди службите да не атакуват и сина му Йордан Бонев. В противен случай той се закани да съобщи името на полицая, който притеснява неговото семейство. Той добави и, че е готов да бъде физически отстранен.

С регистрирането на партията му Народна патриотична партия Промяна, която предстои да бъде учредена в края на месец юли, той не цели да получи имунитет. Той поясни, че до момента партията не е регистрирана, защото няма финансиране, като по този начин отрече твърденията, че това не се случва заради задълженията му към бюджета. Ако партията бъде регистрирана, тя ще участва в предстоящите парламентарни избори.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1167 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.07.01 | 12:29

1
със сигурност е така

Добави коментар

Водещи новини