Няма опасност от преливане на реки и язовири, увери софиянци Фандъкова

  • 22 юни 2014 13:45

  • 950
  • 2
Няма опасност от преливане на реки и язовири, увери софиянци Фандъкова
© Булфото

Първо искам да благодаря на хората, които работеха през всичките тези дни, когато имаше сериозни порои и в София, за наблюдението и бързата реакция както на колегите от „Сигурност”, така и на колегите от пожарната.

Това обяви пред журналисти кметът на Столична община Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. "Реките и язовирите се наблюдават денонощно не само през този период, а и по принцип имаме такава организация. Районните кметове, техните екипи и дирекцията по сигурност имат тази задача. Всеки ден денят ми започва с бюлетин за състоянието на нещата в София, включително реките и язовирите. От няколко дни сме се договорили с Дирекцията по сигурност тази информация да се качва и на тяхната страница, за да може и хората да виждат”, допълни Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. "Има леки завишения на нивата на реките, но няма нищо тревожно на територията на Столичната община. Язовирите се наблюдават, някои от тях се изпускат санитарно или контролирано, в зависимост от нивата, така че към момента на територията на Столичната община нямаме рискови ситуация”, каза още кметът.

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска добави, че Столична община е в готовност през цялото време да подпомага бедстващите в Добрич и Варна. "Знаете, че имаме над 60 човека обучени доброволци, които са на разположение и са в готовност. Вчера изпратихме една сметопочистваща машина по молба на кмета на Велико Търново и на главния комисар Николай Николов – всички трябва да работим заедно и да сме солидарни”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
950 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.06.22 | 20:50

2
Щом държавата не може да се справи с наводненията от един квартал какво ли остава ако беше целият град. Видяхме поредното малодушие на политиците на първо място партията а народа кучета го яли!

2014.06.22 | 20:50

1
СЪД и ЗАТВОР за ЦЯЛАТА ВЪРХУШКА на ГЕРБ , ЗАЕДНО С ПОРТНИХ ! Организирана ПРЕСТЪПНА ГРУПА ! САМО ВОЛЕН ! САМО ТОЙ МОЖЕ ДА ПОЧИСТИ КОЧИНАТАТА БЪЛГАРИЯ ! ПРЕМИЕР !

Добави коментар

Водещи новини