Борисов преряза лентата на реновирания център на Шумен

  • 15 септември 2011 16:04

  • 706
  • 1
Борисов преряза лентата на реновирания център на Шумен
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г откри обновения център на Шумен.

Заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и кмета Красимир Костов, премиерът преряза лентата на проект „Подобряване на градската среда в Шумен – рехабилитация на ул. „Христо Ботев”, централна пешеходна зона и градска градина”.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г връчи на кмета Красимир Костов Акт 16 както за този проект, така и на проекта за подобряване на водния цикъл на Шумен. Той честити на шуменци успешните инвестиции, които са в размер на 50 млн. лева.

Той обърна внимание на това какво е отношението му към кмета на Шумен, който е от БСП и прикани хората да си припомнят какво е било отношението на премиера Сергей Станишев към него като кмет на София.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разгледа обновената градска градина след което посети Областната управа на Шумен.

Последвайте канала на

706 1

Коментари 1

Добави коментар
бля бля

2013.02.21 | 22:06

1
Ела да ми откриеш новата градина ако искаш. Б.Б преди 2 години така откриваше в Благоевград реновирани улици и още помня как му бяха сложили само цветя около сцената където говори и където снимат а всичко останало беше пусто, смешна и популиска работа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини