Българката, пострадала в цирк в САЩ, нае известна адвокатска кантора (видео)

  • 18 юни 2014 08:25

  • 2524
  • 0
Българката, пострадала в цирк в САЩ, нае известна адвокатска кантора (видео)
©

Българката, която пострада при цирковия инцидент в Съединените щати, е наела една от най-големите адвокатски кантори, които специализират в дела за трудови злополуки и обикновено печелят милиони за клиентите си, информира Нова телевизия.

За първи път от инцидента на четвърти май видяхме и чухме Виктория. Тя и другите акробатки застанаха за първи път пред камера ...българката със шина на врата.

Преди около месец животът на тези млади жени и още четири други бе променен завинаги. По това време те изпълняват номер в цирка на около 7 метра над земята и карабинера, който ги е поддържал се счупва.

Адвокатите все още нямат достъп до карабинера, който се е счупил. Според информация на местните власти тогава причината за инцидента е счупена Д-образна скоба, която държала цялата платформа във въздуха. Общо осем акробати пострадаха когато "човешкия полилей, на който се държаха само за косите си, падна по време на представление в Роуд Айлънд на 4-и май.

Лечението на тези момичета ще продължи дълго и ще струва скъпо. Виктория претърпя три операции, има метална шина във врата и в момента е в рехабилитационен център.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2524 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини