Костадин от Пловдив се гръмнал от упор в главата (обновена)

  • 13 юни 2014 13:39

  • 5767
  • 2
Костадин от Пловдив се гръмнал от упор в главата (обновена)
©

29-годишният Костадин Игнатов, който бе намерен мъртъв в дома си в Пловдив, се е прострелял от упор в главата, съобщиха източници от разследването, цитирани от "24 часа".

Основната версия на полицията е, че става въпрос за самоубийство по непредпазливост, вследствие на погълнато голямо количество алкохол.

По-късно стана ясно и че тялото е било открито от майка му - Мария Игнатова. Тя намерила окървавеното му тяло на пода в хола на апартамента му.

Тя отишла в жилището, защото й се обадила притеснена съпругата Мирослава, която била с детето в родното си Ардино, за да учи за изпит. Тя завършва Пловдивския университет.

В четвъртък сутринта започнала да звъни на Костадин, притеснила се, че не отговаря и звъннала на майка му. Мария Игнатова се отправила към жилището на сина си в квартал "Кючук Париж". Вратата на апартамента била отворена. Майката влязла и на пода в хола видяла окървавения си син.

"Бях на терасата и чух страшни вопли - леля Мария викаше, че детето й е цялото в кръв", разказва Катерина Кръстева, приятелка на Мирослава и съседка, цитирана от "24 часа". Съседите чули виковете и се обадили на тел 112 . Всичко това става в 14.30.

По думите й първият изстрел в сряда вечерта се чул към 22 часа, а след десетина минути последвали още два.

Преди да се застреля Игнатов гърмял от терасата, полицаите са намерили гилзи и следи сред колите, паркирани пред блока.

МВР-Пловдив потвърждава, че Костадин е имал гости - момче и момиче. Изяснява си дали те са били още в жилището по време на стрелбата.

Съседите не се обадили в полицията, защото в квартала често се случвало при запои да се гърми. Тъй като преди това чули от жилището на Костадин веселба, решили, че стрелбата е продължение на купона.

Последвайте канала на

5767 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ббц

2014.06.16 | 12:31

2
каде е син ми Костадин -Костадин воиводата.

2014.06.14 | 00:23

1
maloumnik atakis volenceta

Добави коментар

Водещи новини