Дадоха хотела на Ванко 1 на община Пловдив

  • 14 септември 2011 15:03

  • 4482
  • 2
Дадоха хотела на Ванко 1 на община Пловдив
© Булфото

Правителството предостави на областния управител на Пловдив имот, отнет в полза на държавата по реда на Закона за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност.

Поземленият имот с построена върху него административна сграда се намира на бул. "6-ти септември" №258 в областния град. Той е отнет със съдебно решение от Петър Главчев и от "Главчев Груп" ООД.

Съгласно разпоредбите на Закона за НАП, недвижими имоти, отнети в полза на държавата след влязла в сила присъда, могат да се предоставят на бюджетни организации за изпълнение на техните функции от Министерския съвет.

С решението на правителството ще бъде осигурена административна сграда на територията на Пловдив,
в която да бъдат настанени част от териториалните звена на изпълнителната власт и юридическите лица на бюджетна издръжка на територията на областта.

Това от своя страна ще улесни достъпът до съответните административни звена, ще повиши качеството на предлаганите услуги и ще редуцира разходите за държавната администрация.

 

Последвайте канала на

4482 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
4i4kata

2011.09.15 | 13:51

2
това е просто нелепо, "отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност", щом е от престъпна дейност трябва да е била баси дейноста че да си направиш хотел от нея+тва хората свързани с хотела са на свобота... това са небивалици... мъртва съдебна система ... просто е смешно
тъпанари сте ей

2011.09.15 | 13:51

1
ти си символ на идиотизъм :) а правното ти образование е като на 4 годишен

Добави коментар

Водещи новини