Близнашки: В момента гледаме буря в чаша вода

  • 05 юни 2014 08:10

  • 1717
  • 2
Близнашки: В момента гледаме буря в чаша вода
©

„Изборите не могат да бъдат анулирани, в момента гледаме буря в чаша вода от страна на БСП и „Атака”, заяви в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия проф. Георги Близнашки по повод искането, което "Атака" отправи към главния прокурор Сотир Цацаров за касиране на изборите.

В жалбата си депутатите от партията се основават на допуснати съществени нарушения на Изборния кодекс. Депутати от БСП също подкрепиха искането на „Атака”.

„Интересна ситуация - всички се оплакват, но всички купуват гласове. Ако искат успех, ще трябва да докажат, че всеки депутат е избран нелегално”, допълни той.

„На мястото на БСП не бих оспорвал избори, при условие, че съществува случаят „Бобов дол”. „Атака” загуби катастрофално изборите, сега може би това е опит да се успокоят избирателите им, че те всъщност не са загубили, а са ги излъгали", категоричен бе и математикът проф. Михаил Константинов.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1717 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Az

2014.06.06 | 05:14

2
Предателите никой не ги обича. Този на снимката ще бъде изхвърлен по най-долен начин от живота, каквато е съдбата на всички предатели. Винаги познавам.
За трола

2014.06.05 | 20:03

1
Ти си един тъпанар по рождение!

Добави коментар

Водещи новини