Огнян Стефанов: Няма доказателства, че аз стоя зад сайта „Опасните"

  • 12 септември 2011 09:10

  • 2547
  • 2
Огнян Стефанов: Няма доказателства, че аз стоя зад сайта „Опасните"
© Булфото

Няма доказателства, че аз стоя зад сайта „Опасните". Това са твърдения на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Огнян Стефанов, журналист в сайта „Опасните".

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в направи услуга на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна да излезе официално в обществото, заяви Стефанов. Той поясни, че това е станало чрез срещата на братя Галеви с бившия вътрешен министър.

Журналистът уточни, че според Трактора изтича информация от ДАНС срещу него за сайта „Опасните".

Огнян Стефанов изрази съмнения, че зад побоя, който му беше нанесен през 2008 година стои Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Откривам в сегашните обвинения, които са повдигнати срещу Трактора голяма част от това, което беше публикувано в сайта „Опасните", заяви журналистът. Той уточни, че елитен адвокат, който сега е с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна преди е бил негов консултант. Стефанов отказа да назове името на адвоката, но поясни, че той е запознат с цялата информация, която е публикувана в сайта „Опасните".

Познавам колеги, които все още се страхуват да разкрият свои разговори с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, каза още Огнян Стефанов.

Последвайте канала на

2547 2

Коментари 2

Добави коментар
kinesiotapebg.eu

2011.09.12 | 12:00

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

2011.09.12 | 12:00

1
Що не си завреш кинезио лентата отзад,бе говедо нахално!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини