Полагат грандиозна сцена за концерта на "Аеросмит"

  • 14 май 2014 13:03

  • 1486
  • 0
Полагат грандиозна сцена за концерта на "Аеросмит"
©

Започна изграждането на сцената за концерта на "Аеросмит" на стадион "Локомотив" в София на 17 май, съобщиха организаторите от "София мюзик ентерпрйазис".

Тя ще бъде с ширина над 35 метра, а покривът й ще достига 18 метра. Сцената ще има специална платформа отпред, т. нар. език с дължина над 20 метра, по който Стивън Тайлър ще достига до феновете си на челните позиции. "Езикът" ще завършва с по-малка сцена. Очаква се работата по сцената да приключи в деня на концерта. Тогава ще бъдат монтирани и огромните видеоекрани.

Рок групата потегли на своето европейско турне. Музикантите са вече в Истанбул, където е първият им концерт на 14 май. Три дни по-късно, те ще бъдат в София, където ще изпълнят класики като "Dream On", "Walk this Way", "Toys In The Attic", "Dude (Looks Like A Lady)" и "Sweet Emotion". Ще бъдат представени и песни от последния им студиен албум "Music From Another Dimension".

В бекстейдж зоната зад сцената на стадион "Локомотив" започна изграждането на мини град. Там ще са разположени гримьорните на всеки от петимата изпълнители.

Специалното желание на Стивън Тайлър е в неговата гримьорна задължително да има няколко свещи с аромат на ванилия и анасон, а за вечеря той е поръчал сьомга на скара със зеленчуци на пара. Вечерята на Джо ще е телешки стек с броколи на пара.

Двамата ще пият предимно минерална вода, сода и енергийни напитки.

Вратите на стадиона в деня на концерта ще бъдат отворени в 17.30 ч. Билетите са на цени от 70 до 150 лв.

Последвайте канала на

1486 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини