Данъчните продават три магазина в центъра на Варна

  • 14 май 2014 10:23

  • 973
  • 0
Данъчните продават три магазина в центъра на Варна
©

Три магазина в централната част на Варна обявиха на таен търг публичните изпълнители на дирекцията на НАП в морската столица. Търгът ще се проведе на 17 юни. Началната тръжна цена за магазините е от 125 до 155 хиляди лева, в зависимост от големината на обектите.

От началото на годината публичните изпълнители от дирекция „Събиране" при НАП Варна са провели 80 търга, като постъпленията в републиканския бюджет от тях надхвърлят 1.5 млн. лева. Само от продажбата на бившия завод „Винпром" в Силистра през месец април в хазната са постъпили 1 млн. лева, отчитат от приходната агенция.

Нови собственици се търсят за дневен бар и магазин за промишлени стоки в курорта „Слънчев бряг". Желаещите трябва да приготвят 72 000 лева, за да участват в търга с тайно наддаване. Дневният бар е с обща площ от 83.50 кв. м. и се състои от зала за посетители, бар, кафе, приготвително помещение и санитарен възел с предверие. Магазинът за промишлени стоки е с предназначение за търговска дейност и е с площ от 35.60 кв. м., а началната тръжна цена за него е 38 400 лева.

Кандидат-купувачите могат да извършат оглед на крайморските имоти от 19 до 23 май по местонахождение, а търгът с тайно наддаване ще се проведе на 28 май.

Последвайте канала на

Десислава Станева
973 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини