Почнаха да слагат скоби на места, където до скоро се паркираше свободно

  • 09 май 2014 08:21

  • 1527
  • 0
Почнаха да слагат скоби на места, където до скоро се паркираше свободно
© Булфото

Служители на Центъра за градска мобилност започнаха масово да слагат скоби на коли, спрели на места, на които паркирането до скоро беше безплатно, пише в. "Телеграф".

Става въпрос основно за улици в зелената зона, в единия край на които шофьорите можеха да спират, без да пращат есемес. В последните дни много от тях пропищяха, че са заварили колите си закопчани. "Един месец имаше знак "забранено паркирането" от дясната страна на улицата, но автомобилите оставаха непокътнати. На 30 април, точно преди празниците, паяци вдигнаха всички коли", разказват столичани, работещи на ул. "Данаил Николаев".

След почивните дни знакът бил изчезнал, а собствениците на возилата, които били останали на улицата, ги заварили със скоби. "Това е пълен абсурд. Знакът за зона е вляво, не важи за този участък", твърдят единодушно над 20 човека. От Центъра за градска мобилност отрекоха да са правили промени в наредбата или да са разширявали зоната. Според тях, въпросните улици винаги са си били в зелената зона, но сега "паяците" имали по-голяма капацитет, включително и 10 нови автомобила.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1527 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини