Мадлен Алгафари: България сега минава през пубертета

  • 05 май 2014 18:26

  • 3760
  • 3
Мадлен Алгафари: България сега минава през пубертета
© Булфото

"В нашата система излиза информация за т.н лекарски грешки. Без да е съвсем ясно какво се е случило излизат едни „приятни" заглавия", каза в студиото на „Дневен ред" по ТВ7 д-р Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност , анестизиолог, по повод заливащата ни агресия.

Според психолога Мадлен Алгафари лавината в медиите няма да спре да слага акцент на негативните неща. „Защо не ме питате за обучението на учителите в затворите? Изумих се какви хора преподават там", каза тя по повод скорошните бягства от затвори.

Тя е категорична, че бягства винаги ще има, това не е българска реалност, а у нас умираме да си лепим етикети.

„В момента сме в един болен етап. Това е пубертет, през който минаваме, защото става дума за преход от половин българска история. За да се случи една такава промяна със сигурност е необходимо време", коментира Мадлен Алгафари. Това, което тя вижда днес са едни много по-свободни, вярващи си и знаещи деца.

„Никак не харесвам като псевдо-интелектуалци започнат да разсъждават как изборите нямали смисъл. От 5 млн. души, когато 3 млн. мислят така ще продължават да ни лъжат", заяви д-р Ненков.

По повод казуса в Розово психологът Мадлен Алгафари посочи, че той показва тесногръдие.

"Колкото повече човек разшири радиуса си отвън, то толкова по широкоскроен става и спира да съди", каза още тя. Според д-р Ненков толерантността в казуса с бежанците е в престрашаването на медиите да покажат позитивни сигнали.

Д-р Ненков беше зам.-министър на здравеопазването за около два месеца. Той каза, че има много за кастрене, но няма кой да го направи.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3760 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.05.06 | 14:25

3
Някога харесвах психоложката, но това е безвъзвратно минало. Всеки ден трупат негативи и започват наистина да дразнят.

2014.05.06 | 14:24

2
Почва да ми писва от разни хорица, които плюят България, въпреки, че са станали хора с положение точно благодарение на България и българския народ.
adasd

2014.05.06 | 12:46

1
Кой визираш? Или твърдиш,че голяма част от обществото не е в пубертета!?!? Разковничето е точно в гласуването,трябва да е задължително,но на тея престъпници от бсп и дпс не им изнася,та нали така ще се обезмисли купуването на гласове което преовеждат преди каквито и да било избори.Но ако всеки проумее най-накрая,че трябва да се гласува,всички купени гласове напълно ще се обезличат...НЕГЛАСУВАНЕТО СЪЩО Е ГЛАСУВАНЕ и така гласуваш за тези които най не харесваш!!!

Добави коментар

Водещи новини