Фандъкова: Утре отваряме Околовръстното

  • 06 септември 2011 12:44

  • 1216
  • 1
Фандъкова: Утре отваряме Околовръстното
©

В ранните часове на 7 септември движението по Околовръстното шосе в София ще бъде възстановено, но се надявам това да се случи още тази нощ. Това каза пред журналисти при честването на Съединението столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Тя уточни, че е било много важно спирането на движението. Тя благодари на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и на Агенция „Пътна инфраструктура”, че са се вслушали в апела на общината това да се случи по време на празнични дни, за да не се затруднява прекомерно трафикът на София. Фандъкова каза, че на 14 септември предстои да бъде отворен Южният локал на Околовръстното шосе, чиито ремонт е бил финансиран изцяло със средства от Оперативна програма „Регионално развитие”. „Вече започва отпушване на трафика, макар че ще усетим истинския ефект след една година, когато ще приключи целият ремонт на Околовръстното”, поясни кметът.

Освен Южната дъга тече голям ремонт и на бул. „Гоце Делчев”. Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска посочи, че очаква утре да бъде отворено движението на кръстовището на бул. „Гоце Делчев” и ул. „Сребърна”. До 10-ти трябва да приключи изцяло асфалтирането на булеварда. Фандъкова добави, че по бул. „Ломско шосе” може вече да се минава изцяло по ремонтираната отсечка, но там все още няма маркировка и това предстои да се направи. Кметът каза, още, че на 8-ми ще бъде пуснато движението по моста „Чавдар”. С ускорени темпове се работи по моста на бул. „Драган Цанков”. Очаквам преди 15 септември движението по него да бъде обърнато, за да продължи ремонтът, допълни още кметът. Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска изрази надежда, че целият ремонт на този мост ще приключи предсрочно в средата на месец октомври, след като плановете са движението да бъде пуснато до 1 ноември.

Последвайте канала на

Novini.bg
1216 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Az

2011.09.06 | 15:15

1
nravo Fandi, ne sluchayno pak shte glasuvam za teb!!!!!

Добави коментар

Водещи новини