Ексшефът на столичния КАТ влиза в сферата на НПО-тата

  • 21 март 2014 14:05

  • 2413
  • 5
Ексшефът на столичния КАТ влиза в сферата на НПО-тата
©

Бившият началник на столичния КАТ Богдан Милчев създава Гражданска академия, която определи като мозъчен тръст. Няколко неправителствени организации вече са готови да се присъединят към движението.

Милчев заяви, че сам е решил да напусне, след като незаконно бил пратен в резерва и води съдебно дело за това. Оплака се, че срещу него имало целенасочена кампания и се редували проверка след проверка. Дори за това, че дипломата му била фалшива, какъвто анонимен сигнал имало до депутата Таско Ерменков, съобщава БТА.

Богдан Милчев поиска оставката на вътрешния министър Цветлин Йовчев, който по думите му умишлено разпореждал инспекциите. Бившият ръководител на столичната пътна полиция искал среща с министъра, но такава така и не се случила.

Милчев разказа случай, при който Йовчев е бил засечен да кара с превишена скорост личния си автомобил. Бил издаден фиш за глоба от 100 лева, който е изпратен на Йовчев, а след това отново се върнал и дори платен от служител на КАТ. Неясно обаче с чии пари. Парите в банката внесъл същият служител, който го издал.

Броят на катастрофите и ранените в София расте. Отговорност за това също носи Йовчев, смята Богдан Милчев. Той описа корупцията в МВР като раково заболяване, с което никой не иска да се бори. Нямало смелост да се говори за това.

Последвайте канала на

2413 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
bond

2014.06.24 | 15:12

5
e mnogo stanaha klounite a stiga de
Деди

2014.06.24 | 15:11

4
Типично по комунистически!Махат всеки,който честно се опитва да работи!За тях честността не е добродетел,а проблем!!!

2014.06.24 | 15:11

3
Прост, но горделив милиционер.Богданчо,Богданчо! !
вальо

2014.06.24 | 15:11

2
Ами да го беше казал докато беше действащ.Кой не е карал с превишена скорост?!Голямо престъпление!!!\'Сега излиза,че си отмъщаваш.
Мантинелата

2014.04.11 | 15:44

1
Познавам Богдан Милчев от много години служех с него, ще ви нахвърлям някой неща: Дипломата от Минно геоложкия на Милчев не е фалшива а ще ви кажа как я изкара, дебнеше с колеги преподавателите да ги наказва и бяха хванали един професор за алкохол, а на някой прекарваше колите на преглед. По нататък се сещате. После стана офицер и майка му помага да го назначат в регистрацията. Малко го бяха по настъпили и той се премести в тежки пътно транспортни произшествия, е не без участието и под крилото на Иван Златанов. Заедно с И.Златанов и Б.Борисов играеха футбол После Ви е ясно, благодарение на тази дружба, идването на ГЕРБ на власт и с застъпване от страна на И.Златанов стана началник на КАТ. След това за благодарност към И.Златанов го уволни, понеже И.Златонов му се опъваше. Спомняте си катастрофата с един футболист, К.Георгиев и др. знайни и незнайни случай. Злите езици говорят, че казал на И.Златанов ако иска да не го уволни, трябва да му подаде някаква сума. Да ви кажа ли как намали произшествията, някой от произшествията КАТ не води на отчет, понеже се раздават двустранни констативни портокали а при тежките ако е леко минава към леките, ако почине след 20- 30 дена не го водач за починал и др. подобни стакмистики. А сега плаче защо ся го уволнили и се прави на герой. Има поговорка: който нож вади от нож умира.

Добави коментар

Водещи новини