Проф. Божидар Димитров: Луди хора ме заплашват

  • 07 март 2014 08:32

  • 2042
  • 2
Проф. Божидар Димитров: Луди хора ме заплашват
©

„Луди хора ме заплашват. Здравеопазването не може да се погрижи за всички болни. Не всички имат и пари за лекарства, а тези, които си ги купуват, не ги пият редовно“, каза в интервю за „Здравей, България“ проф. Божидар Димитров.

Припомняме ви, че вчера ви информирахме, че проф. Димитров е получил нова заплаха за живота си. Писмото, което е изпратено до него, е подписано от група пловдивски пенсионери.

„Светът няма да влезе в нова Студена война заради Кримския полуостров и заради Украйна“, каза още шефът на НИМ. „По – скоро ще се водят преговори и те ще завършат с някакъв компромис, защото никой няма изгода от война“, добави още проф. Димитров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2042 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВЪРНЕТЕ НИ ЗАГРАБЕНОТО

2014.03.08 | 15:40

2
Защо обиждаш лудите? Не сте ли и вие малко предателче,ПРОФЕСОРЕ. И аз съм луд и нямам пари за лекарства,но защо да ви убивам. Една муха като вас всеки може да я смачка. Тези,които ви заплашват са ваши хора от шумкарите. Вече нямат нужда от вас. Или се явявате като ятак предал своите,но не е пострадал никой. Затова за сега ви сплашват,а като дойде времето ще ви оправят.
1234

2014.03.07 | 18:25

1
НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙ С ПЕНСИОНЕРИТЕ, ЗАЩОТО И ТВОЕТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ. КАТО ОСТАРЕЕШ ТОВА МЛАДО ПОКОЛЕНИЕ, КОЕТО РАСТЕ СЕГА ЩЕ ТЕ РИТАТ ПО УЛИЦИТЕ, ЩЕ БЪДЕШ ПО-ЗЛЕ ОТ ТЕЗИ ПЕНСИОНЕРИ.

Добави коментар

Водещи новини