Лошото време обедини БСП и ГЕРБ под един чадър (снимка)

  • 03 март 2014 16:05

  • 2420
  • 2
Лошото време обедини БСП и ГЕРБ под един чадър (снимка)
©

Dъждът събра под един чадър пред Паметника на освободителите в Кърджали народния представител от левицата Милко Багдасаров и колегата му от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, пише Родопи24.

Въпреки валежите стотици кърджалийци уважиха поканата на Общината и се включиха в тържествения ритуал на 3 март. Гвардейци и мажоретки поведоха тържественото шествие към Паметника на освободителите в градската градина. Гвардейците изнесоха поредния спектакъл. Отрядът има първолак за талисман, който марширува най-отпред. Венци и цветя поднесоха кметът Хасан Азис, областният управител Бисер Николов, депутатите Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, Мустафа Ахмед и Милко Багдасаров, директорът на полицията Боян Кехайов, председателят на Общинския съвет Раиф Мустафа, общински съветници и политици.

В словото си пред множеството кметът акцентира върху ролята на Руско-турската война, "възкресила българската държавност и върнала народа ни в европейското семейство". "Признанието за оказаната ни подкрепа в дни на съдбовни изпитания е въпрос на морал, на човешкото и националното достойнство. На годишнината от освобождението ни е редно да дадем обективна оценка на държавните българо-руски отношения, за отношенията между двата народа. Вярно е, че преди повече от век управляващите в Русия са преследвали свои цели – излаз на топлите морета, контрол над проливите, контрол на Балканите", заяви Хасан Азис. Той подчерта и саможертвата на бойците в името на българската свобода.

снимка: Родопи24

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2420 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.03.03 | 23:17

2
Браво на кавалера.

2014.03.03 | 18:10

1
''.....излаз на топлите морета,контрол на Босфора,контрол над Проливите,контрол на Балканите.''Беше любопитно да узнаем какво те мислят за тази война.Те, кметовете от ДПС.Дори само тези да са причините,това е хубаво,защото тези страни на БАЛКАНИТЕ,са освободени,малко по рано или по късно.ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО.

Добави коментар

Водещи новини