Глобиха кметове, заради частни съдебни изпълнители

  • 25 февруари 2014 13:22

  • 1132
  • 1
Глобиха кметове, заради частни съдебни изпълнители
©

Кметове на села в Кюстендилска община са били глобени заради недоставянето на призовки на частните съдебни изпълнители, предаде БНТ.

Селските кметове негодуват, че наред с останалите им задължения, заради неизпълнението на тези, ще трябва да понасят и глоби до 1200 лв. Основният проблем бил, че понякога издирваните от съдебните изпълнители хора не живеели на посочените от тях адреси.

Според частните съдебни изпълнители в Кюстендил, селските кметове не желаят да разнасят призовките им, защото не разбирали, че функциите им са същите, както и на държавните – принудително изпълнение на частни и публични вземания.

Според тях някои от кметовете очаквали допълнително възнаграждение.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1132 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СРЕЩУ ТЯХ СКАЧАЙТЕ,СРЕЩУ ТЯХ!!!!

2014.02.28 | 14:23

1
Само МИЛИОНЕН протест пред Парламент и МС-и то директно с/у ЧСИ.Там е спасението.Иначе ще ни колят законно,като сме единаци.А те като заколят един милион тъпунгери,са заредили избата за вълчетата си за 10 поколения напред.У нас само от милионен протест се насират.Няма леви,няма десни.Иначе все контрата в Андрешко.Кво ни пука ко ще е на власт,като все едни същи мутри-ЧСИ ти точат кръвта.Това трябва да искаме,а не да скачаме за нечии партиини мераци.

Добави коментар

Водещи новини