Части от столичните квартали "Горна баня" и "Бояна" остават без вода

  • 04 февруари 2014 08:51

  • 885
  • 0
Части от столичните квартали "Горна баня" и "Бояна" остават без вода
©

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „инж. Борислав Огойски” кв. „Горна баня” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.

Спирането на водата се налага на живеещите в района по ул. „инж. Борислав Огойски” от ул. „Никола Петков” до ул. „д-р Григоров” и по ул. „Харманлийско въстание” от ул. „инж. Борислав Огойски” до ул. „Харманлийско въстание” №16.

При продължителност на строително-ремонтните дейности повече от 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Харманлийско въстание” и ул. „инж. Борислав Огойски”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Студен кладенец” кв. „Бояна” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Студен кладенец” от ул. „Булаир” до ул. „Букара”, ул. „Клек” и по ул. „Сребриста липа” от ул. „Бял равнец” до ул. „Студен кладенец”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности повече от 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Студен кладенец” №32. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
885 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини