Орешарски с поздравителен адрес до Стоянка Мутафова

  • 02 февруари 2014 15:30

  • 1555
  • 1
Орешарски с поздравителен адрес до Стоянка Мутафова
©

Вдъхвате надежда, че с усмивка и добра дума животът може да бъде по-красив, пише министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 в поздравителен адрес до примата на българската сцена Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското по случай нейния рожден ден, съобщава правителствената пресслужба.

Премиерът изразява сърдечните си поздрави към актрисата и й пожелава здраве и още дълги години да радва публиката с незабравимите си превъплъщения. "В мое лице имате голям почитател, който Ви благодари за избора да отпразнувате личния си празник на сцената със спектакъла "Столетие мое". В духа на "Г-жа Стихийно бедствие" Вие белязахте Вашето столетие с невероятния си талант и нестихваща енергия. Ролите, които продължавате да изпълнявате за киното, телевизията или театъра, вдъхновяват не едно поколение  българи и им вдъхват надежда, че с усмивка и добра дума животът може да бъде по-красив", пише премиерът.

Той изтъква също, че като един от основателите на Държавния сатиричен театър "Алеко Константинов" Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското е сред емблемите на българското театрално изкуство. "Вярвам, че частица от Вашия успех се дължи и на смелото изправяне пред предизвикателствата, та били те и "да се подстригват мравките в едно слънчево куково лято". Щастлив съм да съм българин редом с имена като Вашето в един свят, в който столичаните никога не са в повече, а оптимизмът никога не стихва", се казва още в поздравителната телеграма на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 до актрисата Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1555 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.03 | 09:19

1
Ч.Р.Д.! Жива и здрава, бодър дух и още много представления и усмивки!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини