Шестокласник тормози съученичките си

  • 30 януари 2014 08:24

  • 2235
  • 1
Шестокласник тормози съученичките си
©

Шестокласник преследва по-малки деца след часовете и ги тормози. За това сигнализираха родители от 34-то училище "Стою Шишков" в столицата. След подадени жалби от родители шестокласникът е с предупреждение за преместване в друго училище, информира ТВ7.

Мона учи в трети клас. Вчера, докато се прибира от училище, едно от по-големите деца тръгва след нея. Преследва я чак до входната врата. Мона успява да избяга, но се оказва, че това не е първия подобен инцидент с това момче.

След разговор на майката на Мона – Бояна, с класната ръководителка на детето се разбира, че срещу това дете има много жалби от родители. Момчето имало и други провинения. Бояна Асенова вече е пуснала и жалба в полицията срещу нападателя на детето й.

Нашата проверка в училището показа, че момчето е осиновено, а майка му се грижи за още три деца, които не са нейни. Директорката на ОУ "Стою Шишков" Боряна Толовска предполага, че момчето е насилвано в дома, където е отрасло и учило до трети клас. Пред майка си споделило, че иска да се върне в училището в дома, защото там не се учело, а тук го карали да чете.

Майката на осиновеното дете го спряла от училище за известно време, за да го прати на психиатър. Г-жа Толовска е на мнение, че момчето не бива да бъде изключвано, а да се опитат да му помогнат, тъй като очевидно има проблем. Тя обаче е категорична, че това няма да е за сметка на останалите деца. Засега наказанието на шестокласника е предупреждение за преместване в друго училище.

Последвайте канала на

2235 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.01.30 | 16:23

1
шамарената фабрика

Добави коментар

Водещи новини