Д-р Здравко Георгиев: След Кадафи Либия ще изпадне в хаос

  • 23 август 2011 08:50

  • 2604
  • 1
Д-р Здравко Георгиев: След Кадафи Либия ще изпадне в хаос
©

След като падне Муамар КадафиМуамар Кадафи Муамар Кадафи - Роден на 7 юни 1940 г., според версия е роден на  7 юни 1942 г. Държавен глава на Либия Либия ще изпадне в хаос. Това заяви в предаването Бодилник по ТВ7 д-р Здравко Георгиев. В тази държава никога не е имало опозиция.

Сега е много важно кой ще поеме властта, но най-вероятно ще се стигне до безвластие и мародерства. Ако либийците искат демокрация ще я получат, но бензина от 15 стотинки, колкото е сега ще стане 2 лева и ще има много хора, които ще плачат за Кадафи, прогнозира Георгиев. Там хората все още не са узрели дза демокрация и малкото дяволче в лицето на младите хора, ще се превърне в голям дявол търсещ отмъщение.

Здравко Георгиев сподели, че много рядко мисли за годините прекарани в затвора в Либия, но вярва, че Муамар КадафиМуамар Кадафи Муамар Кадафи - Роден на 7 юни 1940 г., според версия е роден на  7 юни 1942 г. Държавен глава на Либия ще бъде съден за престъпленията не само към българските медици, но и за престъпленията срещу собствения му народ.

Последвайте канала на

Novini.bg
2604 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Николай Божков

2011.09.02 | 19:02

1
Много сте прав доктор Георгиев за манталитета на либийците. Бедуин и демокрация, двете понятия нямат допирни точки. Манталитета на народите от Третият свят въпреки "култивацията" им в продължение на столетия от колонизатори, диктатори и напоследък от демократи си остава непроменен. Каквито и висши престижни училища да завършат, първичното, дивото дреме в тях, особенно ако живеят в еднородната среда на техните съплеменници. Трябва образованите представители на народите от Третият свят да живеят поне две поколения извън страната си, в Европа или Америка за да може да се каже, че тези представители на Третият свят са "култивирани". Това важи особенно за африканските негри и араби. За тях практиката е показали, че ако останат без опекуни започват да вършат безчинства и много често стигат ако не до кървави диктатури, то до морско пиратство или тероризъм.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини