Родители от Черния Великден: Убийците на децата ни ще избягат

  • 11 януари 2014 09:47

  • 3868
  • 1
Родители от Черния Великден: Убийците на децата ни ще избягат
©

"Каквото и да облека, душата ми е в черно. Не искам да виждам убийците на детето ми. По-добре да не ги виждам, защото ще ми причернее още повече. Какво да му кажа на Живко?! Той е един убиец, една отрепка за обществото. Но се страхувам, че той ще избяга от страната. Дано не се окажа права." Това заяви по БТВ Катя Трифонова – майка на един от шестимата младежи, прегазени в Симеоновград от пиян техен връстник на Великден през 2012 г.

"Ние, всички родители на убитите деца от Черния Великден, сме отвратени от нашето правосъдие“, допълни почернената жена.

„Намалиха им присъдите от 15 да 12 и от 10 на 7 години. Имали чисто съдебно минало, разкаяли се. И всичко това – под диктовката на адвокатите“, заяви на свой ред бащата на загиналото момче – Трифон Трифонов.

"Живко знае цялата истина. Защото в момента, в който са убити децата ни, той реагира най-адекватно. Обажда се на баща си, той го прибира и след 4 часа отива в полицията. През това време са си осигурили адвокати, обмислили са всичко“, коментира Катя Трифонова.

Тя сподели, че с останалите родители непрекъснато поддържат връзка, събират се на мемориала на децата си.

"Ние съдим обществото, съдим виновниците, но не съдим съдиите, които издават такива абсурдни присъди“, намеси се бащата на Трифон. "Съдиите са едни акули, които са нахранени от престъпниците. А ние сме унижени, смачкани. Престъпниците вървят с високо вдигнати глави. А ние свеждаме глави, сякаш сме виновни за нещо“, каза Катя Трифонова.

Последвайте канала на

3868 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.01.11 | 23:59

1
Съдбата на давещия се е в ръцете на самият давещ се! Родители знаете какво да направите. Направете го!!!

Добави коментар

Водещи новини