Цироза мъчи Васил Иванов от Нова телевизия

  • 09 януари 2014 09:09

  • 5489
  • 3
Цироза мъчи Васил Иванов от Нова телевизия
©

Топрепортерът на Нова телевизия Васил Иванов сериозно го е закъсал със здравето и е посрещнал новата година в болница, издадоха пред "България Днес" негови приятели. Васко вече си е у дома и се чувства добре, но изследванията са показали, че черният му дроб е в начална фаза на цироза, информира "България Днес".

Още преди Коледа Иванов е потърсил медицинска помощ, защото коремът му започнал болезнено да се подува. Медиците установили, че в тялото му се задържала вода, и се наложило оперативно да източат около осем литра течност при две интервенции. Заради лечението и изследванията се наложило топрепортерът да пази болничното легло, докато аверите му празнуват. На именния си ден Иванов също останал под лекарско наблюдение за разлика от други години, когато вдигал големи тържества.

Самият Иванов в момента се е затворил в дома си и не отговаря на телефонните обаждания дори на близките си.

Васко е известен бохем и дълги години е душата на компаниите из столичните кръчми. Сега другарите му по чашка признават, че им липса, но са наясно, че единственият шанс да живее е да забрави за алкохола и внимават да не го изкушават.

Проблемите на Иванов заради спиртните напитки започнали още преди няколко години, свидетелстват негови приятели. Дотогава той пиел предимно бира, но в количества, които биха смаяли дори калените посетители в кръчмата на добрия войник Швейк. Тогава докторите го предупредили да спре с кехлибарената течност, защото му открили омазняване на черния дроб, което е лечимо, ако се спре с алкохола. Диагнозата не стреснала за дълго напористия репортер, който сменил пивото с твърд алкохол, предимно уиски. И очаквано спиртът го вкарал в болница. Сега лекарите са му забранили дори да си помисля за пиячка и са му предписали силни лекарства, които да стабилизират функциите на дроба.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5489 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Стамат

2014.01.09 | 22:21

3
какъв бохем, напишете алкохолик!
az

2014.01.09 | 22:21

2
Вече така е модерно щом е известен педал и е пиянде се пише че е бохем :)))

2014.01.09 | 22:21

1
Така ще в Нова Телевизия Васко Ани Виктор и другите То Ани се е...е с герб а Виктор е педал та се тая болест курв....нска

Добави коментар

Водещи новини