Убитата Хюлия искала да стане аптекарка

  • 07 януари 2014 11:11

  • 2857
  • 0
Убитата Хюлия искала да стане аптекарка
©

Убитата Хюлия Маджар искала да учи фармация и мечтаела да стане аптекарка Това разказва пред БТВ жена от родния й Белоградец. Хората от селото определят покойната красавица като добро и умно момиче.

"Защо точно на нея се случи?" "Нито тя, нито родителите й, на никого нищо не са правили лошо". Тези въпроси си задават неспирно хората от Белоградец, които вчера изпратиха в последния й път 24-годишна Хюлия Маджар.

Местните са потресени и още не могат да преживеят загубата на момичето. "Целият Белоградец плаче. И жена ми вкъщи не спира", ожали се мъж на средна възраст. Милен Манджуров, който е близък и приятел на семейството се надява скоро да разкрият убиеца. "Възмездие трябва да има", категоричен е той. Той смята че това убийство не е свързано с бизнеса на семейството.

Фамилията на Хюлия била една от най-заможните. Хората били щедри. баща й е арендатор и хлебопроизводител. При него работели над 50 души. "Хората осиновиха деца, изучиха ги и ги ожениха", разказват за благородството на семейството съгражданите им.

"Това дете от малко работи , а пък идиота дето дължи пари го крият", каза възмутен мъж от Белоградец. Окръжна прокуратура Варна мълчи и не потвърждава информацията че има задържан заподозрян в убийството на Хюлия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2857 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини