Генов и Димов се обвиняваха за баници и зомбита

  • 07 януари 2014 07:33

  • 1659
  • 2
Генов и Димов се обвиняваха за баници и зомбита
©

Журналистът Александър Симов и блогърът Асен Генов изненадващо интелигентно и коректно спориха и отстояваха мнението си за продължаващите 207 дни протест в "Тази сутрин" по БТВ.

Симов откри напредък и развитие в мисленето на блогъра, който вече забелязвал социалните проблеми в страната. Двамата изразиха личните си позиции. "Онзи ден протестираха в Търговище, ти къде беше. Беше при Станишев и яде баница с късмети". "Вписва ми се вина, че пиша моето мнение. А съм бил при Станишев, за да си свърша работата", обясни Симов.

Александър Симов не приема всички леви да бъдат наричани "червени боклуци" от протестиращите и смята, че те са зомбита. Генов все още смята, че проблемите ще се решат, когато правителството подаде оставка.

"Протестът умря на 4 септември когато излязоха Цветанов и Борисов. Той се е разпаднал до няколко групички, които могат да произвеждат дебилен антикомунизъм и преписват всичко върху червените. Само това могат да правят зомбитата. И от тези стотици хиляди са останали само 150", установи Александър Симов.

Последвайте канала на

1659 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Волгин

2014.01.09 | 07:17

2
Симов, лексиката ти е умряла, еднаква е с тази от времето на "социълизъмъ". А ти си си само един г^з необърсан при това

2014.01.07 | 19:15

1
Генов, Симов, кой тогава е Димов?

Добави коментар

Водещи новини