Луд купон и томболи в новогодишната нощ

  • 30 декември 2013 09:49

  • 2519
  • 0
Луд купон и томболи в новогодишната нощ
©

Луд купон на открито да очакват столичани в новогодишната нощ. Песни, танци и томболи с награди ще има за хилядите празнуващи по градските площади, пише "Стандарт".

За 15-и пореден път много столичани ще посрещнат Новата година на "Батенберг". Шоуто започва на 31 декември в 22,30 ч и продължава до 1,50 ч на 1 януари.

Много светлинни ефекти и заря ще зарадват хората, избрали да празнуват на открито. Градусът на настроението ще вдигат дует "Ритон", Мария Илиева, Николина Чакърдъкова с Неврокопския ансамбъл, както и новите идоли на най-младото поколение - Дивна, ВенZи, Михаела Филева, Били Хлапето, Lexus, балет "Веда Джуниър".

Жителите на Бургас ще изпращат 2013-а на велосипеди. Феновете на колоезденето се събират в неделя на обяд пред сградата на община Бургас, въоръжени с колела. Ентусиастите ще потеглят на обиколка точно в 12 часа. "Да изпратим 2013 година на велосипеди" е мотото, под което се провежда необичайното шествие. "Нека всички видят, че студеното време не може да ни спре! Да покажем, че може да се празнува, дори и на колело", заявяват организаторите, които събират подкрепления в социалната мрежа.

Томбола с много награди очакват жителите и гостите на Монтана. Празникът в града започва в 23,30 часа на 31 декември. За късметлиите сме приготвили телевизор, таблет, три велосипеда "Крос", куверти за вечеря в ресторант "Житомир", най-новите издания на литературния алманах "Огоста" и книгата "Монтана - мост на цивилизации", допълни градоначалникът.

Децата от Велико Търново ще сурвакат за здраве своите баби и дядовци. 600 сурвакници изработиха в детската работилница, организирана от общината пред кабинета на кмета Даниел Панов. В нея се включиха малчугани, аниматори, служители на администрацията и родители.

Ретро честитки за Нова година изпрати до своите приятели и дарители Държавен архив-Перник. Поздравите за ЧНГ са върху хартиен носител, а не с SMS или по електронната поща. Съвместно с читалище "Съзнание" са преиздадени две поздравителни картички от 60-те години на XX век, които са пратени до получателите с плик и марка.

Последният за годината аудио-визуален спектакъл "Царевград Търнов - звук и светлина" ще бъде излъчен днес, на 30 декември. Това съобщиха от Регионален исторически музей във Велико Търново. Шоуто е подарък за жителите и гостите на Велико Търново от общината и общинска агенция по туризъм "Царевград Търнов". То е с начален час 20,00 и може да се наблюдава от площад "Цар Асен I".

Варна ще зарадва гратисчиите в градския транспорт, които ще ползват услугата безплатно. От 22,00 ч до 03,00 ч без билет ще се пътува по линиите 2, 14 и 83. През деня на 31 декември автобусите по всички линии на фирма "Градски транспорт" ще обслужват пътниците нормално по графика, установен за празнични дни.

Купонджиите в солицата пък могат да се качат на метрото, за да се приберат вкъщи. Подземното влакче ще работи без почивка в новогодишната нощ.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2519 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини