Жени предприемачи събраха средства за отец Иван от Нови Хан (снимки)

  • 19 декември 2013 13:45

  • 3013
  • 1
Жени предприемачи събраха средства за отец Иван от Нови Хан (снимки)
© Булфото

Благотворителен Коледен бал в подкрепа на отец Иван и приюта в Нови хан, дал подслон и храна на над 200 бездомни майки и деца организираха от Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България. 

Гостите бяха приветствани от г-жа Марияна Печиян - председател на Клуба на жените предприемачи и мениджъри. Фолклорната певица Поли Паскова, джаззвездите Боряна Баташова и Деси Тенекеджиева пяха благотворително, а водещи на събитието бяха БНТ-легендата Петър Вучков и журналистката Патриция Кирилова.

Художници, бижутери и други творци също се включиха в благотворителната томбола на събитието, на което присъства и отец Иван с малчугани от приюта.

"Най-неотложна нужда имаме от палети за огрев, дърва, консерви – местни, пастет, зелен боб, грах, гювеч, компоти, конфитюри, колбаси, кашкавал, сирене. Може детски дрехи, пелени, памперси, мокри кърпи, запазени обувки за децата", споделя отецът.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3013 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.12.25 | 13:29

1
Браво, не съм почитател на "бизнес" културата и обществата, но щом дават от хляба си на бедните заслужават похвала и уважение. Само с една такава постъпка и ставате повече патриоти от Волен Сидеров. Той едно нещо не е направил за никое чедо на майка България. Господ гледа!

Добави коментар

Водещи новини