Лара в писмо до добрия старец: Искам тати за Коледа!

  • 18 декември 2013 08:20

  • 1839
  • 3
Лара в писмо до добрия старец: Искам тати за Коледа!
©

12-годишната щерка на сочения за кокаинов крал Евелин Банев- Брендо не пропуска учебни часове и се справя блестящо с материала. Това обясниха преподаватели от училище "Свети Георги", пише в. "България Днес".

Освен за знания семейството на Лара продължава да се грижи за психичното състояние на момиченцето.

"У тях идва психоложка, с която рисуват и си говорят. С нея дори писали писмото с желания до Дядо Коледа. Малката Лара искала от добрия старец само едно: "Да е с тати на Коледа", споделят близки до психоложката на Баневи.

Молбата на момиченцето трогнала не само нея, но и двете й най-добри приятелки, които решили да я изненадат и да напишат в писмото си до добрия старец същото като съученичката си: "Дядо Коледа, изпрати бащата на Лара за неин подарък".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1839 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
3

2013.12.18 | 19:02

3
Не се чудете защо ни занимават с проблемте на това семейство. Главата на семейството е обществено известна личност. За съжаление ние се интресуваме повече от жиота на мурите, от колокото на нормалните хора. Никой не пише например за проблемите на майките с малки деца - досъп до детски градини, здравна система, обезщетения и т.н., но виж проблемите на "кокаиновия крал" а друго нещо - тетрябва да са обществено достояние. Може скоро да ни помолят в знак на съчуствие да им помогнем и финансово.

2013.12.18 | 19:02

2
Никой не избира къде да се роди, а и плюс това то е още детенце .. за нищо не е и не може да бъде виновно.. но се питам защо пишете новини за това? Сигурно и някои почернени майки искат същото, но за тях вече е късно...
Дядо Коледа

2013.12.18 | 19:02

1
Ще ме разплачат.

Добави коментар

Водещи новини