Изместват се спирките на градския транспорт на Околовръстен път

  • 19 август 2011 19:05

  • 2965
  • 0
Изместват се спирките на градския транспорт на Околовръстен път
© Интернет

Временно се изместват съществуващи спирки на масов градски транспорт на Околовръстен път.

Във връзка с реализацията на рехабилитация на Софийски околовръстен път – Южна дъга и пътна връзка 2 на пътен възел „Младост” от 4.30 часа на 20.08.2011г. до 24.00 часа на 3.09.2011г. се изместват съществуващите спирки на масов градски транспорт на Околовръстен път, както следва:

-спирка "в.з.Малинова долина” (в посока ж.к.”Младост”), намираща се в момента на Околовръстен път преди кръстовището на ул.”Бистришко шосе”, се измества на 20 м след ул.”Бистришко шосе” в посока ж.к. „Младост”;
-спирка „в.з.Малинова долина” в посока Перник, намираща се в момента на Околовръстен път след кръстовището на „Околовръстен път” и ул.”Бистришко шосе” се измества в западната част на кръга на строящото се кръгово кръстовище (на около 100 м назад от настоящото си местоположение – в посока ж.к.Младост)
-спирка „Разклона лифт Симеоново” (в посока Перник) в посока ж.к.”Младост” се измества успоредно от съществуващото трасе на Околовръстен път в новоизграденото трасе на Околовръстен път, като спирката в посока ж.к.”Младост” е в локалното платно, а спирката в посока Перник е в централното платно.

Последвайте канала на

2965 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини