Мащехата, счупила главата на доведеното си дете: Направих го без да искам

  • 11 декември 2013 20:05

  • 3160
  • 5
Мащехата, счупила главата на доведеното си дете: Направих го без да искам
© Flagman

Двегодишният Йордан, който бе зверски пребит от мащехата си Ганка, продължава да бере душа в бургаската болница. Момченцето все още е в кома и няма промяна на тежкото състояние, в което е приет в реанимацията. Късно снощи от айтоския арест е освободена Ганка. 23-годишната мащеха на момченцето, която призна, че бие и собствените си две дъщери.

Днес от Агенция за закрила на детето отнеха правата й за момиченцата, съобщава регионалният сайт Flagman. Те вече ще бъдат отглеждани от родителите на Ганка. Семейството живее в ромската махала на Руен. Бащата Теньо вече е подписал всички документи и от днес е настойник да децата, заедно с майката на Ганка, която е бременна в осмия месец. Всички в ромската махала упрекваха Ганка и признаха, че е виновна. Самата Ганка също призна вината си. „Съжалявам за това, което направих. Нервна съм. Знам, че е със счупен череп и със счупено ребро, може да съм го ритнала по-силно, без да искам. Ритнала съм го или пък го ударих с една малка пръчка", обясни Ганка. После отрича да го е ритнала и казва, че го е ударила само с дръжката на метлата. А после е объркана как точно го е пребила. Помни, че изпаднала в ярост, а момченцето припаднало. „Бия не само мънинкия. Всичките бия", призна Ганка.

В ромската махала роднините на Ганка се ядосваха. Всички съжаляваха за битото дете, за което чакат добри новини. Да се събуди от кома, да живее, макар в дом за сираци. „Казаха, че ако не оживее Йордан, ще отивам в затвора. Така ми казаха", почти през сълзи, но примирено казва Ганка. Биологичината майка на Йордан, която също е бременна, в момента живее в село Вресово. До момента нито тя, нито друг от фамилията са потърсили информация за детето. В късния следобед да пита как е момченцето е звънял по телефона само бащата Стоян, който признава, че пак ще приеме агресивната Ганка, защото ще му ражда друго дете. Пък ще се надява него да не го бие.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3160 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.05.28 | 12:26

5
мамичката ти брикет деградирал, химическа кастрация и това е
qwer

2015.05.28 | 10:25

4
ТАКА Е!! САМО КАСТРАЦИЯ В ГЕТАТА!!! МАСОВА КАСТРАЦИЯ
..

2015.05.28 | 10:25

3
На тая по погледа й личи, че е шизо! На сапун всичките!

2015.05.28 | 10:25

2
Абе България ще се оправи само с една нуклеарна ракета.
IZRODI

2015.05.28 | 10:25

1
IZRODI MRASNI VIE DAJE NE OSAZNAVATE KAKVO VARSHITE.KAKVO TI E VINOVNO EDNO DETE BOKLUK S BOKLUKA TI GNUSEN.

Добави коментар

Водещи новини